25 april 2012

OOOONSDAG! Ja, idag är det onsdag och snart har halva denna veckan gått också. Tiden går så sjukt snabbt!! I morse körde jag älsklingen till jobbet och var hemma vid kl 7, då begav jag mig ut på lite mer än 1,5 timmes promenad..sååå skönt! Idag har jag och Morgan suttit och arbetat med C-uppsatsen. Snart klara och det känns skitbra! Idag fick vi hjälp med sidnumrering och lite annat som vi inte hade lyckats fixa till men som nu är DONE! Det är bara en massa finslipande kvar och jag hoppas att vi ska fixa detta galant :) Vilket jag vet att vi gör! Därefter blev det en runda till stan för att fixa lite jag behöver. Var inom H&M för att se om de fått in klänningen jag sett på www.hm.com. Och det hade de men inte i den färgen som jag helst av allt ville ja. De hade den i svart och mönstrat, jag tog en svart för att ha den som alternativ nummer två om jag inte får tag på den blåa klänningen. Det blev dessutom en klänning på Gina Tricot som satt såååå fint så var bara tvungen att ha den. Dessutom kändes det inte mycket att bara betala 199 kronor för den. Sist men inte minst så blev det en "Freebra" och en ny mascara. Freebran kommer passa perfekt till bland annat de klänningarna som jag köpte idag. Kan tänka mig att det är ett av mina bästa inköp någonsin. Mascaran blev jag rekommenderad utav en som jobbar på Kicks, har dessutom läst om den i tidningar och så. Den kommer ifrån Helen Rubstein.

Nu ska jag strax iväg och handla lite innan jag ska hämta älsklingen :) Får se vad det blir till middag idag, kanske blir att vi tar hem något, var ett tag sedan.

Här kommer lite bilder på dagens inköp:



Klänningen från Gina Tricot


Schysst och billig tunika att ha till sommaren :)


Klänningen från H&M framifrån


Baksidan av klänningen


Freebra, fick dessutom 20 % rabatt på den :)



Mascaran från Helen Rubstein


 


24 april 2012

Idag började dagen med ett inbokat besök på ungdomsmottagningen.. Ingen som trängde sig före idag ;) HAHA!
Fick massa information om preventivmedel.. kände mig som 15 år igen ;P Härligt att få känna sig lite ung igen... skämt åsido.. Är alltid bra att få lite extra information :) Så nu ska jag vilken dag som helst byta till ett par östrogenfria p-piller som heter Cerazette, iställer för östrogen så innehåller de gestagen. Ska ha dem i ca tre månader sen hoppas jag på att sätta in en p-stav. Men vi ska först se om dessa funkar bra för mig annars får vi hitta något annat alternativ. Men barnmorskan trodde i alla fall att anledningen till att jag kände att kroppen inte mådde bra av de andra berodde på östrogenet. Eftersom jag känt av en nedstämndhet ett tag och annat så drog hon slutsatsen att det berodde på det i alla fall så jag hoppas att detta ska bli bättre. Och funkar tabletterna för mig så ska det inte vara några problem att sätta in en p-stav som även den bara innehåller gestagen. Jag hoppas att jag ska må mycket bättre av detta i alla fall :) Efter mig kom ett gäng med 6:e klassare som skulle få information och de var ovanligt fnittriga och killarna hoppades på att få gratis kondomer :P haha När jag var 12-13 år så tyckte jag bara det var pinsamt att prata om allt som hade med sex och skydd att göra. När någon tog upp det så ville man ju bara sjunka genom jorden och försvinna! Men nu när man kommit upp i en högre ålder så handlar det ofta om sex och snusk när jag öppnar munnen ;P haha
Det är väl detta som gör mig så otroligt h(ä)rlig... eller ?! :P Nä nu får det vara nog om det besöket.

Sen bar det av till skolan för att få lite respons på vår C-uppsats av vår handledare. Gick riktig bra och det känns som att vi kommer att bli klara i god tid och få en bra uppsats :) Ska träffas imorgon och skriva mer på den och även få hjälp på bibblan med lite saker :) Imorgon är det även dags för CSN och LÖÖÖÖNING! Me like it very very very much much! Ska in till stan och testa jeansen som jag la undan på Gina då:) och även testa en klänning som jag gillar, plus att jag ska inom H&M och kolla om klänningen jag vill ha har kommit in :) Sen blir det gymmet imorgon och bränna lite fläsk! :)

Nu blir det att fortsätta se på Desperate Housewives, ett av mina favoritprogram <3

23 april 2012

Idag är det ganska varmt ute fast det är grått och trist på himlen. Hoppas inte på åska bara! Idag blev det lite sovmorgon sen bar det iväg ner till stan för att kolla om H&M har fått in en klänning som jag funderar på att ha till examensfesten, men den hade inte kommit in så jag får väl hålla koll i veckan och se om den kommer in. Därefter bar det av till Ungdomsmottagningen för att snacka lite preventivmedel. Kom dit tjugo i 1 (Drop-in öppnar klockan 1) och då var där redan folk som stod i kö så ställde mig i kön för att vänta tills de skulle öppna. Det blev ganska lång kö bakom mig och vissa var så fräcka och gick och ställde sig typ först men då jävlar hoppade jag in och sa ifrån att det faktiskt var kö och att de fick ställa sig sist. Skönt att vara bland de äldsta som kommer till mottagningen för de lyssnar på en fast de blev minsann lite chockade att någon sa till dem. De som stod framför och bakom mig sa bra jobbat... min goda gärning idag;) Nä, men va fan har människor inget vanligt folkvett eller?! Sen när är det OK att gå före folk som står i kö?! Nä ibland undrar man vad som har hänt. Idioter!!! Men det löste sig i alla fall jag kom in till barnmorskan men fick en tid imorgon istället då vi ska prata mer om detta. För jag funderar på att byta p-piller till p-stav istället. Fast jag har gått på samma p-piller i så många år så känner jag att min kropp nog inte mår riktigt bra av den sorten jag använder och om nu p-stav fungerar bra för mig så vore det betydligt smidigare. Så jag hoppas på att det blir bra :) Tror kanske att hon sätter in den redan imorgon om hon nu ville ha en längre tid. Känns som att det kommer kännas lite att sätta in den men så får det vara ^^ Hoppas bara inte att det blir knas med lingonveckan och så, vore fruktansvärt jobbigt! Hoppas på det bästa :)

Därefter bar det av till Roberts för att köpa lite lunch, blev att ta med en räk och avokadosallad hem. SÅ MUMSIG! Älskar deras sallader ^^ Plus att man får kaffe på köpet. Det drack jag innan jag cyklade hem. Med lite sojamjölk i så var jag såå happy! Har ju ingen kaffebryggare hemma av någon anledning :P Måste köpa det till oss! Därefter begav jag mig till Gina Tricot och hittade ett par jeans som jag såå gärna vill ha...men eftersom jag inte har så mycket pengar innan löning så fick jag lägga undan dem till  på onsdag fast man egentligen bara fick lägga undan dem i en dag.. men tjejen i kassan var så snäll att jag fick komma och köpa dem då:) testade inte byxorna och är tveksam om de passar mitt stora ass men vi hoppas hoppas på det! Skulle verkligen behöva ett par nya byxor. Hittade även ett nagellack som jag velat ha länge, det är Mavalas sommarfärger. Ville ha en speciell färg och den fanns! PLus att det blev ett annat också eftersom de hade 2 stycken för 79 kronor på Kicks!
Idag kom även en klänning som jag beställt ifrån H&M hem till brevlådan. Den är ifrån H&Ms nya ekologiska kollektion, och är sååå söt! Den passade inte riktigt så perfekt som jag ville men snart kommer den göra det :) Den kommer bli så söt till sommaren.

Nu ska jag ta det lugnt ett tag till och kolla på klänningar till examensfesten som äger rum den 8 juni :) har hittat en på VILA som jag skulle kunna tänka mig också. Ikväll blir det Flying Jacob till middag för det var Olas önskemål :) så så fick det bli!

Här kommer lite bilder på Igor som jag lovat och även lite annat :)



Vår lilla Igor bara någon dag efter hemkomsten <3
Liten mysgos!



Han fick snabbt tillit till både min älskling och mig <3


Ett av hans intressen är att kolla på TV ^^


En av hans många sovställningar :P


Såååå fin <3 I´m in love!



Nu har han varit här i snart en månad och han bara växer och växer. Även hans
plats i våra hjärtan bara växer och växer för varje dag som går. VI ÄLSKAR HONOM!


Klänningen som kom hem i brevlådan idag från H&M <3


Mina nya nagellack från Mavala som jag velat ha så länge!
Dessa färgerna heter WICHITA och PISTACHIO. Enormt
härliga vår och sommarfärger :)


Dessutom blev det ett torrshampo. Kan inte leva utan det känns det som!
Gillar märket Batiste, brukar använda deras torrshampo som med tropical doft
men idag tänkte jag testa en ny doft och se vad jag tycker om den.


18 april 2012

Nu har jag varit bort från bloggen allt för länge! Jag skyller på katten, jobb och c-uppsats. Mest på c-uppsatsen för Igor är way to cute to blame så han får gå fri från anklagelserna. Han är bara sååååå underbar! Tror jag är mer kär i honom än jag är i Ola...fast på ett helt annat sätt  då:P Nä, men nu kommer jag att skriva blogg så ni inte tror att jag lämnat landet eller kolat av eller något sådant. Blir inget långt inlägg idag kommer att skriva mer imorgon och då kommer dessutom fler bilder på vår lilla älsklings katt <3 och så ska jag berätta om lite annat som hänt på sista tiden. Hoppas ni inte biter sönder era naglar nu av förväntan... för i sådana fall har ni korta naglar för ingenting för det har inte hänt så mycket häpnadsväckande saker, men lite har det hänt i alla fall.
HA det bra så länge!


RSS 2.0