Galgbergs-söndag!

Söndag, sista dagen på veckan. Helt sjukt hur fort veckorna går! Har haft en helt fantastisk helg utan måsten och tvång, precis vad jag behövt. Nu har jag energi att påbörja en ny vecka med en hel del skola och träning :) ser fram emot det! 
Idag blev det Galgberget precis som vanligt med lillebror, och vi blir verkligen bara bättre och bättre! Idag förbättrade vi i alla fall vår tid med minst 5 min! Hur bra som helst! Men det är tack vare att vi peppar och stöttar varandra, annars hade det varit mycket svårare! Ska försöka köra minst en omgång nu i veckan med löpning innan söndagens träning. Efter löpningen så blev det handboll, slutade 33-33! Drotts målvakt räddade i sista sekunden, väldigt viktiga poäng de fick in där! Så nu sitter jag och väntar på min karl som ska duscha och byta om. Sen hem och fixa lite tacomys <3 KVALITETSTID! Blir att vi får njuta av varandra när vi är lediga eftersom vi båda är väldigt upptagna på veckorna. Så på helgerna när vi är lediga så får vi njuta och umgås av varandras sällskap <3 
Imorgon blir det Malmö, sista delkursen på denna utbildningen!! Kan inte förstå att snart två år har gått sedan jag började i Malmö på äldrepedagogutbildningen. Känns sjukt att man snart ska lämna plugg-bubblan och ge sig ut i den verkliga världen. Men känns riktigt bra, jag är redo för vad det har att erbjuda mig!  Imorgon blir det även lunch med finaste Jossan och ett träningspass med Björn! Ska bli super!!!

Underbara söndag

Dagen började med sovmorgon! Helt underbart!! Sen blev det upp och snofsa till sig lite inför min träff med finaste Jennie <3 blev en mysig träff på Espresso House med BÅDE sallad och fika, lyxsöndag. Hade en trevlig stund med massa prat och skratt :) alltid lika trevligt att träffa dig min vän. Började nyss fundera på hur länge vi känt varandra, kan det vara sedan 2003-2004? Länge i alla fall och jag uppskattar verkligen vår vänskap<3
Efter Jennie-träffen så blev det en löprunda på Galgberget med Max i det underbara vädret och därefter ett styrketräningspass på gymmet! Känner mig sjukt duktig, fullt med energi och motiverad!! Och detta ska fortsätta för nu ska det ske en förändring och det är bara jag som kan få det att ske!





Tröööött

Är så trött idag efter jobbet och en vecka fylld av skola och träning. Blev ingen träning idag på grund av jobbet men blir dubbla pass imorgon! Ett löppass på Galgberget och styrketräningspass, just nu gäller allt eller inget så jag kör! 
Blev ingen tjejmiddag idag, blev tyvärr inställt! Men blir en annan gång :) 

Så ikväll blir det istället Gladiatorerna, kolla på "Känn ingen sorg" och älsklingen ska spela TV-spel ;) Så blir en skön lugn kväll. Imorgon blir det dessutom att träffa min fina Jennie <3
Har varit en superbra helg och laddar inför näsa vecka som innebär fullt ös!

Hoppas ni har en underbar helg :)

Lyckorus !

Idag har varit en sådan underbar dag! Var så trött igår men idag har jag fått ny energi och ork. Fick ett glädjande samtal som slutade i ett inbokat möte nästa vecka och gick bra på löpträningen med bror idag på Prins Bertils stig :) är så glad att vi pushar varandra, mest du mig tror jag ;) Men är så otroligt glad att jag har dig, gör det mesta mycket lättare. Älskar dig!
Snart ska jag hämta älsklingen och sen hem och fixa middag, blir helstekt karré ala Sophie och grönsaker med annat gott. 
Guuuud jag vill bara skrika ut min lycka, känner mig så otroligt glad och pigg idag så det finns inte. Älskar sådana här dagar, utan bekymmer och full med hopp. Imorgon blir det jobb med bästa Åsa och på kvällen tjejmiddag med mina fina "fisk-flickor" <3 ser mycket fram emot det. Sen fortsätter helgen med träning med bror på söndag och det ser jag också fram emot...
Allt rullar verkligen på just nu, precis som det ska!





Another day

Dagen igår vad fullproppad med saker att göra. Träning, ärenden, skola, handbollsmatch med mera... Så det fanns en person som var ordentligt trött när hon la sig igår, hade verkligen behövt en sovmorgon idag! Men another day så dags att ta nya tag. Dag 6 idag, ska köra ett pass med Björn ikväll som var s snäll och tränade med mig 2 gånger denna veckan. Vad jag har utläst av träningsschemat så står mag - och benträning som dagens aktivitet... Så imorgon behöver nog ingen räkna med att jag kommer upp ur sängen. Min mage är sjukt otränad men känner efter varje träningspass att min bål blir starkare och mer involverad i övningarna. Det visar även hur Viktor det är med en bra bål - och ryggstabilitet när man tränar. Genom att spänna magen i allt man tränar så får man ut så mycket mer av sin träning har jag märkt, både att magen får jobba och att du får stabilitet i många övningar.
Nä, men ska bli kul med träning idag faktiskt, lär mig så otroligt mycket varje gång jag tränar med Björn och uppskattar sjukt mycket att han hjälper mig! Trots att jag inte nått dit jag riktigt ville vid det här laget så hade jag ändå aldrig kommit såhär långt utan honom. Men i slutändan så är det bara jag, och only me som kan fullända mitt mål. Och det försöker jag intala mig varje dag numera i allt jag gör. Att ha en mental styrka hjälper så otroligt mycket på vägen, men för mig har det varit mycket att jobba med. Jag har alltid sett mig själv som en stark individ när det kommer till många saker. Jag har klarat många motgångar och tagit mig vidare. Men vissa saker har jag aldrig riktigt klarat mig igenom, men nu är jag påväg!
Når jag mitt slutgiltiga mål så vet jag att jag kommer känna mig starkare och mer självsäker än jag någonsin gjort. Och den tiden är här då det ska ske, det är nu det händer och det är jag som håller
I tyglarna under denna fantastiska, jobbiga men så otroligt spännande färd...

Produktiv morgon!



Har slackat ordentligt med träningen men i söndags bestämde jag och brorsan för att börja köra ordentligt igen! Ska det bli någon förändring så måste man köra 120% och inte stå ivägen för sig själv som jag gjort i så många år nu. Passet med Björn häromdagen taggade till mig ordentligt då det kommer många kloka och sanningsenliga ord ifrån den mannen. TACK SOM FAN! Tror nog han blev lite chockad när han fick se mig på gymmet kl 06:30 ;)
Som jag tror att jag skrev igår så har jag och brorsan påbörjat en utmaning som går ut på att vi ska träna 30 dagar i sträck! Idag är det dag 5 och har hittills gått väldigt bra. Har en fruktansvärd träningsvärk men mår superbra mentalt bara efter dessa dagarna!! Keeping up the good work, så ska jag se och känna resultatet komma inom tid :)

Nu påväg till skolan för plugg och handledning sen handboll ikväll !
Ha en fantastisk dag!<3

30 dagars utmaning!

Nu var bloggsuget alldeles för stort! Så nu får jag köra igång igen! Inte för att jag vet om någon läser det jag skriver men annars får det fungera som en slags dagbok. So what's new? Inte så mycket faktiskt, är inne på sista månaderna av äldrepedagogutbildningen och det känns superbra men samtidigt sjukt läskigt! Att jag efter så många år i skolan ska lämna den bubblan och min "comfortzone" och påbörja ett nytt kapitel i mitt liv. Jag är laddad med en skräckförtjusning, men jag gillar det ^^

Förutom skolan så har träningen tagit fart ordentligt igen och är superladdad! Jag och brorsan har ingått en pakt att vi skall träna 30 dagar på raken för att bättra på rutinen och träningsberoendet. Efter dessa 30 dagar så kör vi på som vanligt igen, we can do it! Är inne på 4:e dagen och känner mig lite seg i kroppen efter passet med Björn igår men det är bara att fortsätta! Ska träffa han på torsdag kväll igen och köra, känns superbra.
Jag är laddad. Jag är redo. Jag VILL!



RSS 2.0