Godmorgon!

Nyvaken men pigg och glad i alla fall :) ska strax äta frukost och börja packa väskan inför Malmö! Blir kvar där tills imorgon, får sova hos snälla Annie! Åh kom just på att jag inte får glömma mobilladdaren!! Gör alltid det, packar nog ner den på en gång. Hörs kanske senare idag!

Hoppas all får en underbar dag !<3


Dagen D

Nä inte riktigt dagen D men idag var det då invägning. Det gick neråt men jag blev lite besviken. Men jag ser det inte som ett nederlag utan som en push framåt att lyckas ännu bättre nästa vecka! Men neråt gick det i alla fall :) och det är jag glad för. Tror inte riktigt kroppen ställt in sig riktigt än på en nedgång, den har nog knappt vant sig vid att få mat regelbundet. Har den senaste veckan ätit 4-5 gånger om dagen och det känns jättebra verkligen. Första gången som jag verkligen följer detta med att äta regelbundet i mer än en vecka och det är ett stort steg för mig och vara det är en framgång i sig eftersom kroppen rent energimässigt för jag känner mig mycket piggare och starkare!

Igår körde jag ett pass kondition och brände 520 kcal och idag körde jag samma pass och brände 560 så jobbade på extra idag och jag kände verkligen styrkan i mig själv! Jag är stark och jag kan klara det här! Kommande vecka kommer bli bättre :)

Haha, kom och tänka på en sak som hände i morse som verkligen är Sophie i ett nötskal. Jag vaknar av att jag är öm i ryggen och söker lite medlidande av älsklingen och säger att jag har ont i ryggen för att jag nog har legat dåligt i sängen på något sätt. Sen går jag upp och då slår det mig - jag har träningsvärk! Om man inte känner igen träningsvärk så är det längesedan man tränade ordentligt ;) haha! Jag är trög ibland asså men känns ju bra att det tar i alla fall :)

Idag förutom att träna så har jag pluggat pluggat och pluggat! Känner mig osäker men kan ju inte göra annat än att göra mitt bästa så får gå som det går. Imorgon ska jag till Malmö och plugga med de bästa!<3 kommer nog vara mycket givande så blir kanon :) idag kom dessutom min GLOSSYBOX! Med kanongrejer i! Bland annat en hårinpackning som luktar ananas och heeeelt ljuvligt! Var jättebra grejer med så är nöjd. Har dessutom köpt en ny ansiktsrengöring idag eftersom jag inte är nöjd med den jag har. Brukar köpa dyrare rengöring men idag körde jag på en från ACO och den kostade 59 kr vilket jag tycker är kanon om det funkar bra! För min som jag använder ifrån The Body Shop tycker jag inte funkar för mig så ska testa något nytt :) för min hy samarbetar inte alls just nu! Känner bara blä blä blä, och för mig som är så mån om min hy så känns det inte alls bra så jag hoppas att denna ska hjälpa.

Just nu är "Bonde söker fru" slut och de flesta av böndernas val blev som jag hade tänkt ^^ blir så rörd i år för de verkar verkligen vara kära allihopa, så härligt med kärlek :) nu blir det snart sängen! Ha det toppen alla underbara <3


Bräckte barriären idag!

Idag har jag bara gjort nyttiga saker ! Började med att jag tog en förtjänad sovmorgon, därefter bar det iväg till gymmet! ÄNTLIGEN!! Jag bräckte äntligen den barriären vilket känns jätteskönt. Kände mig faktiskt lite illa till mods när jag var i omklädningsrummet men så fort jag kom in på gymmet så fick allt prima. Körde ett svettigt konditionspass på typ 60 minuter vilket jag tyckte var sjukt bra av mig när jag inte tränat på så länge. Kände mig bäst i världen efteråt vilket inte har hänt på väldigt länge så känner mig nöjd med mig själv. Ska dit imorgon igen och köra för sen blir det paus på torsdag när det bär ner till Malmö hela dagen för att plugga med bästa tjejerna!

Just nu står en gigantisk gryta med Kycklinggulasch och gosar till sig på spisen! Gjorde den förra veckan och den gick hem hos både Ola och mig dessutom är den ganska nyttig och passar perfekt för kalla höst/vinterdagar som dessa vi haft de senaste dagarna. Och snart ska vi förtära den tillsammans med lite gott bröd. Har en del kalorier att förtära till idag så ska mumsa i mig en del av grytan :) Om ni vill så kan jag lägga ut receptet på grytan?

Imorgon blir det ännu mer plugg, träning och invägning på morgonen! Ser fram emot det hur det än går faktiskt. För blir det inte någon viktnedgång så betyder det bara att jag måste pusha mig själv ännu mer och det gör mig inget! Men självklart är det en nedgång som jag kämpat och kämpar för så jag hoppas på det!

Nu kommer strax mannen min så ska börja duka och fixa det sista :)


Vad är det som är så fel med att göra som alla andra?

Jaha då är det måndag igen och jag har varit nere i Malmö för lite tentagenomgång :) Var bra! Satt lite med girlsen och snackade om tentan och allt material! GAAAH för mycket att läsa och kunna känns det som, men jag hoppas att tentan ska gå vägen i alla fall. Vid två bar det hemåt igen och det var knappt något folk på tåget så det var skönt, fick lite pluggande gjort också så känns effektivt. Hemma bar det inom Netto för lite handlande och därefter hem för att fixa med middagen, blev lasagne.
 
Annars har det inte hänt så mycket idag, tagit det lugn nu i kväll. Sitter och kollar på en dokumentär på TV3 som heter " En annan del av verkligheten ". Jag sitter bara och blir förbannad faktiskt. Är helt öppen för att människor vill leva på olika sätt och hantera sina barn olika men vissa saker känns för jävla fel asså! En kvinna ammar fortfarande sin 5 åriga dotter, en familj har flyttat till Åland för att de ska få hemundervisa sina barn och en familj ger sina barn LCHF-kost..... Ja, vad ska man säga. Vad är det som är så fel med att följa strömmen när det gäller vissa saker? Varför kan man inte bara följa vissa av de normer som redan finns, de finns väl av en anledning? Jag tycker absolut att människor är fria att välja själva, men min personliga åsikt är att det inte är OK! Barn ska gå i skolan för att läsa sig kommunicera och socialisera med andra, barn ska få i sig allt från kostcirkeln och man ammar bara inte så länge, man gör inte det! Inte enligt min mening i alla fall och det är min personliga åsikt sen får alla andra människor göra precis som de vill men ibland undrar man vad som försigår i vissa människors tankar.... Nä nu blev jag så trött att jag bara är tvungen att gå och lägga mig och sansa mina nerver ;) haha!
 
Imorgon blir det plugg hela dagen och tränig på kvällen! :) Snart onsdag och invägning, men förväntar mig inte så mycket men några hekto ner vore kul :)
 
GODNATT!
 

Nära ögat!

I morse var jag så sugen att ställa mig på vågen för att se något slags resultat, även ett litet sådant! Men för att jag ska kunna fixa det här så krävs det självdisciplin av mig om det så bara gäller att inte väga mig mer än en gång i veckan. Så jag skippade det, är ju bara två dagar tills jag ska väga in mig. Och mina mått över kroppen har jag också gjort men de kommer inte upp riktigt än.. Känner mig inte mentalt redo för det än känner jag så det får vänta. Nu väntar i alla fall Malmö för lite genomgång till salstentan på måndag och gamla tentor skall göras :) känner mig pigg och full av motivation! Har dessutom bokat in mig på 3 gruppass denna veckan på gymmet, har inte fått plats på alla än men jag hoppas på det! GO ME!

Skriver mer sen :) hoppas ni alla får en fantastiskt dag!


Kul kväll och härlig dag :)

Hej alla fina!

Gårdagen blev hur bra som helst! Var och gjorde ärenden i Laholm på dagen och träffade min kära mot och mormor. Därefter blev det en runda på Eurostop och träffade Madde samtidigt, mys :) sen bar det hemåt för att fixa sig inför kvällen! Blev en vinröd, långärmad tunika från Gina Tricot, svarta strumpbyxor, svarta högklackade och ett stort guldfärgat halsband. Blev kalasbra! Sen bar det hem till fina Åsa för ett par glas vin innan vi skulle träffa upp de andra flickorna på Fridolfs 20.30. Mycket god middag med vin och gott sällskap sen bar det ut på stan för dans och håll i gång! Blev besök på B&B, Moon och Mårtenson. De två första ställena fick mig att känna mig som 30 på grund av alla ynglingar runt omkring mig... Not good! Men på Mårtenson kom jag genast tillbaka till min rätta ålder ;) var hemma vid klockan två och är så nöjd med kvällen! Tack alla fina tjejer som förgyllde kvällen <3

Idag har jag umgåtts med lillebror nästan hela dagen, me like! Är så glad att han har flyttat hem igen :) vi åkte ut till Wapnös julmarknad men vädret var så trist att vi bara blev kvar där en halvtimme. Blev ett jättegosigt och fint pälspannband och en kryddblandning som fick följa med hem, brorsan köpte en älgkebab han ;)och nu tar jag det bara lugnt med mina älsklingar, blir sängen inom någon timme. Imorgon är det skola och därefter genomgång av lite gamla tentor med Suvi och Annie! Awesome att göra innan tentan på fredag :) imorgon ska jag till gymmet tänkte jag efter att jag varit i skolan. GO ME! :)

Vad har ni gjort i helgen?:)

Höööörs!


Väntar på bror min!

Sitter just nu och väntar på att min kära bror ska anlända från plugg i skolan så vi kan åka ut till julmarknaden på Wapnö :) Är inget direkt julmarknadsväder ute, regn och rusk men det ska nog bli väldigt trevligt ändå. Skriver ett inlägg senare om gårdagen som var helt awesome! :)

Kåt på vågen?!

Idag har jag fixat med en massa som jag inte hunnit med i veckan, blev ingen träning på gymmet idag tyvärr. Blev så knappt med tid! Men blir någon dag nu i helgen, har promenixat desto mer idag så har fått den motion jag behöver för idag :) inhandlade lite saker jag behövde på stan som jag behövde, men missade lite saker så får fixa det imorgon när jag ska iväg till Laholm. Efter rundan på stan så träffade jag finaste Emma för en fika, men har trots fikan och flera mål idag så har jag klart mig inom mina dagliga kalorier, har till och med 300 kalorier över idag. Blir kanske någon bit mörk choklad sen men vi får se! Imorgon bär det av till Laholm för att träffa mormor och mamma :) ett tag sedan jag träffade dem så ska bli kul. Sen blir det hem och på kvällen väntar middag med några av City Gross tjejerna på Fridolfs så då får jag skippa kaloriräknandet för då ska jag bara ha trevligt :) ska försöka hinna med en promenad på morgonen innan frukosten.
Ni undrar kanske över rubriken? Kåt på vågen, ja det kan nog beskriva mina känslor för vågen. Jag har bestämt mig för att inte väga mig mer än 1 gång/veckan annars blir jag alldeles för fixerad vid vikten och vågen och det är inte bra alls! Så invägning 1 gång/ veckan och mätning 1 gång/månaden. Så ska det nog bli bra :)
Har skött det regelbundna ätandet bra de senaste dagarna och jag är stolt över mig själv! Nu gäller det bara att fortsätta såhär. Idag blev det god fredagsmiddag som bestod av ugnsstekta klyftpotatis och rödbetor med getost och kycklingfilé . Fick en bra portion på lite drygt 500 kcal. Vilket jag tycker är bra för en mysmiddag en fredagkväll :) älsklingen fick aioli till men det skippade jag. Man kan äta gott men nyttigt, någon som säger något annat ljuger! Jag älskar att laga och äta mat därför har jag många bilder på vad jag äter i bloggen. Kanske kan inspirera någon?
Nä vad sägs om den där chokladbiten kanske?
Trevlig kväll allihopa :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd59eddf2b31b5000066f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afd7fde087c32ed4adac39.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afedd69606ee2df7b4eb10.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afedd69606ee2df7b4eb10.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afedd69606ee2df7b4eb10.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afedd69606ee2df7b4eb10.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afefbe9606ee2e038e62c2.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afefbe9606ee2e038e62c2.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3362176/images/2012/pic_50afefe59606ee2e136a5300.jpg" class="image">


Effektiv pluggdag!

Idag har också varit en kanondag! Fått mycket pluggande gjort idag och det känns jättebra :)! GO ME! Annars har det inte hänt så mycket idag, men fick i alla fall i mig en bättre lunch idag. Blev en sallad av överbliven lax som vi åt häromdagen. Lax som man tillagat håller i flera dagar så är kanon att använda till sallader och annat. Med en stor bit lax idag så innehöll den under 400 kcal vilket känns okej för en lunch. Hade tyvärr bara tråkiga grönsaker hemma som tomat, gurka, lök och sallad men det blev bra med lite vinäger på det. Älskar vinäger!
Sen blev det keso och hallon till mellanmål, AWESOME! :D blev promenad som motionsform idag men imorgon tänkte jag chocka gymmet med ett besök där. Gymkortet måste börja användas igen så det får bli imorgon! Hatar mig själv för att jag inte varit på gymmet på länge, men om sanningen ska fram så allt eftersom mitt självförtroende minskat så har även barriären att gå till gymmet blivit större. Detta kanske låter sjukt men jag känner mig för stor och klumpig för att gå till gymmet, men jag vet att det här bara är nonsens! Men det är en mur jag måste bräcka och det ska jag göra imorgon :) Den här gången känner jag mig mer laddad än någonsin! Jag vet precis hur jag ska göra detta och motivationen är högre än någonsin. Detta ska gå, det MÅSTE gå! Nu ska jag strax börja med middagen och sen kommer älsklingen :)<3
Hoppas ni all haft en toppendag!


Bra dag idag :)

Jaha jaha, då har man varit i Malmö idag då och har varit aktiv och ätit bra hela dagen, förutom till lunchen. Fick stressa till tåget och fick gräva fram lite saker ur väskan ;) klarade mig men kanske inte det allra bästa. Men har ätit 5 mål idag i alla fall, frukost, 3 mellanmål och middag. Lunchen var mer som ett mellanmål vilket var ett minus men blir bättre imorgon, ska ta med mig en sallad då :) gick hem ifrån stationen idag och blev en extra runda innan jag kom hem så blev en promenad på 50 minuter innan jag var hemma så känner mig nöjd. Ska promenera till tåget imorgon också för känner att det ger en del i alla fall. När jag kom hem så blev det en powernap med kissen, men låg mest och blundade så kan väl kalla det en powerslapp stund ;) sen laga middag och nu mys i soffan med mannen min och "Bonde söker fru" på TVn. Myyyysigt<3 blir sängen tidigt ikväll men skriver mer imorgon.

Tänkte ge er ett tips på mellanmål som är mitt absoluta favoritmellanmål - KESO!
I love keso, jag använder mig av lättkeso för att få ner kaloriinnehållet lite och till det valfritt tillbehör. Idag har jag ätit keso med äpple och kanel och keso med frysta hallon (upptinade såklart). Väldigt kalorifattigt men väldigt mättande och mumsigt! Och ni kan blanda keson med vad ni vill och det blir ändå gott. Keso är ett måste i kylskåpet och väldigt lätt att ta med sig :) om ni inte testat så gör det!

Nu är det slut för ikväll. Godnatt!


Testinlägg från mobilen!

Är påväg till skolan och tänkte testa att slänga in ett inlägg på bloggen från mobilen för att se hur det ser ut!
Jag är just nu påväg till skolan, börjar klockan 10.15 idag så det är skönt. Men jag var uppe vid 06.30, tog en kopp te och gjorde mig i ordning inför dagens äventyr. Om man nu kan kalla det för äventyr ^^
Har tänkt länge på hur jag ska få ihop skolan, pendling och träning men har känt mig så himla trött efter att jag åkt fram och tillbaka att träningen tyvärr har kommit bort helt ifrån min vardag! Förr tränade jag mycket och började få en bra form och kondition men av någon dum anledning så kastade jag bort detta. Men nu vill jag som sagt tillbaka och ännu mer än så! Så nu har jag bestämt mig för att alla bortförklaringar ska bort bort bort! Så länge man tar sig tid så finns det tid, det gäller bara att göra det!
Så igår bestämde jag mig för att det första jag ska göra är att öka vardagsmotionen och eftersom jag sitter på ett tåg 4 timmar om dagen så ska jag börja med att promenera till tåget, är inte långt men ca 2,5 km och det är alltid något. Bra start på dagen tycker jag! Så fram och tillbaka (5 km) så har jag minst fått den motion som jag behöver plus att gymmet ska få besök också vissa dagar i veckan, så ofta jag kan. Är inget snabbt tempo på morgonen (vill ju inte bli svettig till skolan) men det behövs inte heller så länge jag rör på mig. Så nu ska lilla brum bilen stå hemma om dagarna för nu jävlar kör vi! Kommer nytt inlägg senare, ska se hur detta funkar :)


Me and only me... Or what?

Bloggskrivandet har väl inte riktigt gått sådär bra som jag hade tänkt mig... Det är inte det att jag inte tycker om att skriva men ibland blir saker inte som man tänkt sig men ska verkligen försöka eftersom det tydligen finns vissa av er som saknar att läsa min blogg, det gör mig lite glad faktiskt :) Jag skriver mest för min egen skull eftersom det är en slags terapi för mig men om någon är intresserad av att läsa så får folk mer än gärna göra det.
Just nu har det varit mycket med skolan, i början av september så började jag på Malmö Högskola för er som inte vet detta, och utbildar mig nu till Äldrepedagog. Nu kan jag läsa era tankar: "- Vad innebär detta? " Och ja det är en väldigt bra fråga, jag kan fortfarande inte presentera exakt vad man gör som äldrepedagog men kan säga att man jobbar med den sociala biten hos äldre och inte med den del som består av omsorg. Jag kommer att kunna förklara mer senare, i promise!
Jag trivs i alla fall med utbildningen, känns 120% rätt för mig! Det är detta jag vill göra i mitt liv, arbeta med äldre på genom ett socialt arbetssätt. Tänk jag har gått i skolan sedan jag var 6 år och NU har jag kommit på vad jag vill göra, jag behövde bara fylla 22 år innan jag kom på det. men bättre sent än aldrg brukar man väl säga? Kommer att vara inne på mitt 25 år när jag är klar med min utbildning och då kan jag bekräfta för er alla att mina dagar i skolan är över! Inget mer pluggande för min del för jag sucktar verkligen efter att få komma ut i arbetslivet och visa vad jag går för! CAN`T WAIT! Och jag är säker på att jag kommer göra väldigt bra ifrån mig, jag har i alla fall den känslan och jag tänker för en gångs skull lita på den instinkten.
När jag tänker på det så finns det så mycket jag vill göra under de närmsta åren. Jag vill lyckas bra i skolan, jag vill gå ner till min målvikt, jag vill göra saker som gör mig glad och lycklig, jag vill åka till USA med Ola och jag vill att Ola och jag skaffar oss något eget på riktigt som vi kan inreda och bara ha det som vi vill. Det finns så mycket man vill och fortfarande gott om tid att göra det på men det gäller att passa på för jag har märkt att åren går alldeles för fort! Igår funderade jag på vart de senaste 5 åren har tagit vägen?! För 5 år sedan gick jag andra året på Osbecksgymnasiet, jag fyllde 18 år och jag träffade Ola det året. Känner mig fortfarande som 18 och i fullt planerande av vad jag skulle göra i framtiden och nu står jag här. Jag är verkligen nöjd med de senaste 5 åren som har gått, trots att jag inte riktigt fullföljt allt som jag hade tänkt men det är inte försent att ändra på det. Min plan framöver är att ta hand om mig själv och nå ett av mina mål - Att nå min målvikt. För under de senaste åren så är det inte bara min ålder som har förändrats utan även min vikt... Och då inte till det bättre.
Mår verkligen dåligt av det här varenda eviga dag men samtidigt har jag inte lyckats finna den där motivationen och disciplinen som krävs för att lyckas, förrens NU! Äntligen känner jag mig redo att ta tag i saker och ting och bli den person som jag var förut och som jag alltid velat vara, för just nu känner jag mig bara som en skugga av den personen som jag kan vara. Hur den här personen är, är det bara jag som vet och det kommer jag att berätta under resans gång. Det är dags för en förändring, jag vad jag ska göra och hur jag ska lyckas med det.. Nu är det bara upp till mig och min självdisciplin att utföra det. Och för att få lite mer motivation så kommer jag att dela med mig av min resa till er som läser bloggen, detta för att ge mig själv lite styrka. Jag hoppas att detta är något som ni alla kommer se som något positivt, roligt och inspirerande för själv är jag laddad till tusen för detta! Det är dags att jag blir den jag vill vara, Me and only me.
 
Hörs snart igen! <3
 

RSS 2.0