Vad är det som är så fel med att göra som alla andra?

Jaha då är det måndag igen och jag har varit nere i Malmö för lite tentagenomgång :) Var bra! Satt lite med girlsen och snackade om tentan och allt material! GAAAH för mycket att läsa och kunna känns det som, men jag hoppas att tentan ska gå vägen i alla fall. Vid två bar det hemåt igen och det var knappt något folk på tåget så det var skönt, fick lite pluggande gjort också så känns effektivt. Hemma bar det inom Netto för lite handlande och därefter hem för att fixa med middagen, blev lasagne.
 
Annars har det inte hänt så mycket idag, tagit det lugn nu i kväll. Sitter och kollar på en dokumentär på TV3 som heter " En annan del av verkligheten ". Jag sitter bara och blir förbannad faktiskt. Är helt öppen för att människor vill leva på olika sätt och hantera sina barn olika men vissa saker känns för jävla fel asså! En kvinna ammar fortfarande sin 5 åriga dotter, en familj har flyttat till Åland för att de ska få hemundervisa sina barn och en familj ger sina barn LCHF-kost..... Ja, vad ska man säga. Vad är det som är så fel med att följa strömmen när det gäller vissa saker? Varför kan man inte bara följa vissa av de normer som redan finns, de finns väl av en anledning? Jag tycker absolut att människor är fria att välja själva, men min personliga åsikt är att det inte är OK! Barn ska gå i skolan för att läsa sig kommunicera och socialisera med andra, barn ska få i sig allt från kostcirkeln och man ammar bara inte så länge, man gör inte det! Inte enligt min mening i alla fall och det är min personliga åsikt sen får alla andra människor göra precis som de vill men ibland undrar man vad som försigår i vissa människors tankar.... Nä nu blev jag så trött att jag bara är tvungen att gå och lägga mig och sansa mina nerver ;) haha!
 
Imorgon blir det plugg hela dagen och tränig på kvällen! :) Snart onsdag och invägning, men förväntar mig inte så mycket men några hekto ner vore kul :)
 
GODNATT!
 

Mina meddelanden:

Lämna ditt meddelande nedan:

Namn:
Spara information?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0