Soliga fredag!

Så härligt väder idag! Dagen började kl 8 med uppstigning och bakning! Eftersom jag ska vara borta typ hela helgen med farmor så tänkte jag gottgöra älsklingen med lite kladdiga chokladmuffins! Han kommer bli så glad :) sen drog jag hem till Madde för att avnjuta några timmar i solen på hennes balkong. Sjukt skönt! Det fina vädret ger mig verkligen den energin som jag vill ha och behöver för att orka. 
Nu sitter jag på tåget påväg till Helsigborg och min älskade farmor! Imorgon ska vi åka till Roskilde och gå på 80 års jubileum. 80 år sedan hon slutade i skolan och de är 4 sammanlagt som är kvar ifrån hennes forna skolklass. Men ska vara en massa andra klasser på festen som firar 10,20,30 och så vidare. Ska bli riktigt trevligt! Är så stolt över min kära farmor som trots motgångar i livet som inte många skulle klara av ändå ser så otroligt positivt på livet och framtiden. Hon blir 96 år gammal i år och är så otroligt framåt. Till hösten har hon bokat en resa till Turkiet, helt själv ska hon åka! Men hon klarar det, det har hon alltid gjort. Samtidigt är det klart att man som barnbarn känner en viss oro, men inte farmor inte! Hon är en stor förebild för mig, denna starka, positiva och självsäkra kvinna. Älskar henne så mycket och hoppas att hon ska finnas hos oss i många år till <3 hon har alltid funnits där och kämpat för oss i alla lägen därför vill jag att mina egna barn ska få träffa henne och lära känna denna underbara människa. Det är nog mycket på grund av henne och min mormor som jag vill arbeta med äldre. De har så mycket att ge på så många olika sätt och plan och det för mig är fantastiskt. Jag jag vill gärna vara en hjälp på vägen för att kunna bidra till att deras liv ska vara fantastiska och utformade precis på det sättet som de själva vill. Ser så fram emot att börja arbeta som äldrepedagog. Att tillsammans med en individ skapa em vardag som denne trivs med och vill leva fullt ut med. Kommer älska mitt framtida jobb, det är jag övertygad om! 

Nu blir det inte mer skrivande idag, kanske imorgon :) annars får ni alla ha en underbar helg, det ska jag i alla fall ha :)


Min älskade och finaste farmor <3 har inte träffat dig på ett bra tag nu så ser verkligen fram emot helgen !

The road of pain

Idag fick jag en välbehövlig sovmorgon ! Sov till kl 8:30 i alla fall vilket är sovmorgon för mig nuförtiden ^^ Blev att fixa en massa ärenden på morgonen, fick äntligen fixat en resväska och för halva priset dessutom! 450 för en stor resväska var ett riktigt klipp. Så nu är det bara resan som väntar, men vart och när håller jag för mig själv. Men ser verkligen fram emot detta. Ska bli så skönt att slippa vardagen här hemma så jag och Ola bara får ta hand om varandra <3 känns som att vi behöver det. Blev även storhandling på morgonen och lite fix hemma. Har tränat med Björn idag också, var verkligen ett "kräk-pass". Så jobbigt ben och magpass, men det tog där det behövdes och nu är jag helt död! Kommer inte komma upp från soffan när det väl är dags. Men smärta är bara svaghet som lämnar kroppen ;)
Ikväll blev det en sååå god köttfärspaj till middag och en ännu godare sallad till. Älskar sallad så mycket!
Imorgon bär det av till Helsingborg och farmor, för på lördag ska jag följa med på 80 års jubileum med hennes gamla skolklass. Helt fantastiskt att de firar 80 år i år sedan de slutade skolan, min farmor är 95 år och världens piggaste dam. Hon betyder så mycket min lilla pärla <3 så kommer bli en riktigt bra helg. Lite tråkig bara att min älskling år ledig och att jag inte kan umgås med honom så mycket i helgen. Men vi får njuta av varandra på söndag. 
Nu blir det fortsatt soffmys, ha en fin kväll <3


Väska införskaffad!!!


Godaste och enklaste salladen!



Godaste mellanmålet! ÄLSKART!

Kall onsdagsmorgon

Klockan är 7 och jag sitter på tåget. Tur att Ola skulle upp samma tid som jag idag annars hade jag ALDRIG kommit upp inatt. Drömt hela natten, och sista drömmen jag drömde så blev jag ovän med en av mina bästa vänner! Hemskt! Men ska ringa henne <3 hatar att drömma ibland! Är ju ett heltidsjobb man sysslar med på nätterna då de nätter jag drömmer en massa är dåliga nätter! Sover oroligt, gnisslar tänder, pratar osv... Stackars Ola! 
Idag blir det först skola ett par timmar sen lunch på IKEA med Annie, Suvi och hennes lilla William<3 ska bli så mysigt! Sen blir det hem och träna troligtvis :) 

Ååååååh fick hem lite kläder igår som jag har köpt till mitt kommande brorsbarn som beräknas komma i mitten av juni!!! SO HAPPY! Höll på att dö när jag öppnade det ena paketet som innehöll ett litet set med så söta kläder! Är ju så att livmodern slår frivolter för fasiken! Skulle jättegärna vilja ha barn nu, men tänker att jobb och Olas utbildning är något som måste ordnas först, än är vi inte så gamla :) 
Men längtar sjukt mycket efter denna lilla unge som min bror Daniel och hans Madde ska få <3 Äntligen ska jag få bli faster, som jag längtat och väntat! 
Ni betyder så mycket <3


Tisdag

Tisdagen började med gymmet! Var först på plats idag, HIGHSCORE ! Nä, men känner mig faktiskt duktig de dagar som jag tar mig upp tidigt för att hinna med träning innan skolan. Förr hade jag hellre legat kvar i sängen två timmar extra och sovit, så det är en positiv förändring för mig så det förtjänar lite creed faktiskt! Sitter just nu på tåget påväg hem från skolan, drygt att behöva börja klockan 13 och sluta 16, men det går än när man gör lite vettiga saker på morgonen. Är hemma vid 18 tiden och då blir det att slänga ihop lite fiskgratäng, är så sugen på fisk! Sen ska jag slappa resten av kvällen, är så trött i huvudet och kroppen! 
Ha en underbar tisdag allihopa!



RSS 2.0