Trööött!

Vilken lång dag det varit idag, men var en givande och kul dag i skolan i alla fall :) tränade på ett rollspel som vi ska spela upp för klassen imorgon! Ska bli så kul, jag hoppas bara läraren blir nöjd med det hela men det tror jag absolut, we rock!!

Blää jag är så ledsen för skulle på afro imorgon eftersom det stod på mitt schema att vi gick till 12. Men ett nytt schema visar att vi nu går 13-16 och passet börjar 17. Skiiiiit! Har sett fram emot detta sedan förra veckan men neeeej då! Aja jag får hitta på något nytt :) blir annat pass på fredag så! Nu blir det strax bonde söker fru:)

Hoppas ni haft en kanonbra dag :)


Godmorgon världen

Sitter på tåget påväg till Malmö än en gång :) men det är inte jobbigt att åla tåg än så länge och då har jag strax klarat igenom en termin av 4 så det ska säkert gå fin fint. Men idag blir en låååång dag troligtvis! Om jag blir kvar i skolan som det står enligt schemat så är jag hemma 7-8 ikväll men så är det väl ibland.
Jag har inte skrivit hur det har gått med träningen och så! Den senaste veckan har det varit skit, har varit och tränat men inte fått ihop maten som jag ska och jag hatar mig för det! Mådde så bra den tiden som jag käkade regelbundet så jag måste back on track igen!! Igår hade jag bokat in mig på ett gruppträningspass. Gillar sådana för jag gör verkligen mitt bästa och pushas av hur de andra kör på. Så jag gör verkligen något av det hela! Igår hade jag bokat in mig på ett gympa pass, trodde av någon anledning att det skulle vara ett lite lättare pass med en och annan pensionär (har aldrig varit på just det passet). Men shi fick jag när jag kom in och man skulle plocka på sig hantlar och matta. Efter inte ens halva höll jag på att svimma, (säkert pga för lite vätska innan träningen) men då sa jag till mig själv "- sluta nu för fan Sophie och löjla dig kom igen du kan inte avsluta nu det skulle vara för jävligt!". Och jag vet inte vart jag fick all kraft ifrån men resten av passet körde jag på så jävla hårt utan att känna något. Jag är inte frisk jag vet men hjärnan lyssnade i alla fall på vad jag sa ^^ gillade passet i alla fall och jag tog ut mig regällt det kände jag både igår och idag, sådan sjuk träningsvärk men I LOVE IT! (PS. Kände igen träningsvärken denna gången :P) nä så det känns bra att ha tränat igår synd att jag inte kan gå på samma pass nästa vecka men har skola:( imorgon blir det i alla fall ett pass afro och på fredag är det också ett pass inbokat men kommer inte ihåg vad det var. Nä nu ska jag dricka upp min smootie :)

Ha en fantastisk dag allihopa! Det ska jag ha :)


RSS 2.0